Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ПОСТИГНУТ ДОГОВОР СА ПРИВРЕДНИЦИМА

ПОСТИГНУТ ДОГОВОР СА ПРИВРЕДНИЦИМА

18. септембар 2014.

На јуче одржаном састанку привредника Пословног удружења “Градац 97” са градским руководством постигнут је договор и усвојени одређени закључци.
Седница је протекла у фином, коректном тону, где су привредници имали прилику да на један коректан начин приближе своју проблематику челницима града и покушају сви заједно да до у до решења. Након коректне дискусије, дошло се до следећих закључака:
1. Питање везано за доделу грађевинске локације „Ауто Чачак“ биће враћено на Скупштинску процедуру, уз приложене аргументе г.Симе Стокића- члана комисије, као и налазе јавног тужиоца
2. Градоначелник ће убрзати сазивање седнице Савета Привреде, где ће се тражити смена садашњег Председника г. Бранка Лазовића, а изаћи се са предлогом за новог председника, човека који би на тој функцији могао доста да учини за побољшање привредног амбијента у сарадњи са члановима овог савета, људима из привреде
3. Сви заједно морају учествовати у побољшању привредног амбијента и стварању боље политичке климе, како би наше град постао средина привлачна за стране инвеститоре, нашу омладину која би ту и наставила да живи, а не одлазила у друге градове.
 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24444

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top