Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » УСПЕХ ВОЗАЧА АМСК „ЧАЧАК“ НА МОТО КРОСУ

УСПЕХ ВОЗАЧА АМСК „ЧАЧАК“ НА МОТО КРОСУ

30. септембар 2014.

На петој трци за Отворени шампионат Србије у мото кросу одржаној у недељу 28. септембра године на стази Светозар Милетић, у конкуренцији такмичара из више земаља, возачи АМСК „Чачак“ поново су остварили су велики успех и у појединачној и екипној конкуренцији и на прави начин презентовали клуб и град који представљају.
У најмањој класи Милић Зимоњић је у класи МX65 освојио 1. место и обезбедио шампионску титулу за 2014. годину, у класи МX85 Милош Радуловић је после велике борбе са конкуренцијом успео да освоји 2. место.
У екипној конкуренцији у класи 1, клуб је једну трку пре краја шампионата успео да освојио шампионску титулу, у конкуренцији 10 клубова и тако оствари фантастичан успех.
У аматерским класама, у класи МX3 Дејан Матијевић је због квара на мотору морао да одустане од даљег учешћа, а у класи МXБ Милан Стојановић је због више пехова, након вођства у обе вожње заузео шесто а повратник после годину дана паузе, Владимир Токовић седмо место.
Праву атракцију поред младог Алексе Милосављевића из мото клуба „Манчула“ који је освојио 3. место у класи МX65, изазвао је дебитант из нашег клуба, син прослављеног ампиона Влада Рајевића, шестогодишњи Филип Рајевић који је побрао симпатије око 3000 гледалаца.

Последња трка у шампионату Србије одржава се 12.10.2014.године у Брусу.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24442

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top